Klimaat

Van verwarming tot ventilatie

In ons Nederlandse klimaat houden we het binnenshuis graag behaaglijk. Het gaat dan niet alleen over verwarming, radiatoren en een cv-ketel. Ook luchtbehandeling is onlosmakelijk verbonden met een aangenaam binnenklimaat. Installatiebedrijf Rijsbergen is u in beide opzichten graag van dienst met een doordacht advies. Zowel voor nieuwbouw – waarbij we steeds vaker in een vroeg stadium worden betrokken – als bij renovatie. Natuurlijk zorgen we daarnaast voor een perfecte installatie en het onmisbare onderhoud. Overigens kunnen we ook airconditioning voor u aanleggen.

Besparen met verwarmen en ventileren

Duurzaam omgaan met energie is niet meer vrijblijvend. Energielabels en EPC-eisen stellen harde voorwaarden aan de energieprestaties van een gebouw. Een goede verwarmingsinstallatie en de nodige isolatiemaatregelen werpen dan al snel hun vruchten af. Als bespaarinstallateur adviseren we u over de mogelijkheden van een HR-ketel, maar ook alternatieve bronnen zoals een warmtepomp of zonneboiler. Zelfs als het gaat om ventileren denken we duurzaam. Zo vertellen we u graag meer over ventileren met warmteterugwinning of vraaggestuurd ventileren. Bel gerust: 076 – 596 16 15.

Meer weten?

Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.